Monday, 26 June 2017

Selamat Hari Raya Aidil Fitri 1438H


Sejak 1 shawal lagi ramai rakan blogger yang dah  upload gambar raya mereka. Bagi yang mempunyai keluarga, mereka 'upload' gambar secara berfamili, manakala bagi yang masih belum bertemu jodoh, mereka tetap juga upload gambar raya, tapi secara solo. InsyaAllah, jika ada jodoh, tahun depan atau tahun lagi satu, ada la tu rakan blogger yang upload gambar raya mereka secara berdua pula. Yang penting jangan berputus asa, sebab tuhan sudah pun tulis di Loh mahfuz beberapa perkara sebelum seseorang anak adam itu lahir ke dunia iaitu, rezeki belia, jodoh beliau, dan ajal beliau. Cuma kita kena usaha saja.

Okey lah, saya tak nak bersembang panjang. Memandangkan kita masih lagi dalam mood raya, saya juga mengambil peluang untuk upload gambar raya kami pada tahun ini ( 1438 H). Jika tahun lepas baju raya kami bertema kelabu dari bawah samapi ke atas, tapi kali ini kami bertema merah-biru.  Tema ini dipilih oleh isteri dan anak-anak. Saya cuma 'follow' je.

Di kesempatan ini juga, saya mewakili anak-anak dan isteri ingin mengucapkan Selamat menyambut Hari Raya Aidil Fitri 1438H kepada semua sahabat blogger dan followers, sama ada yang menjadi rakan atau yang sekadar menjadi pengunjung secara 'touch and go'. Mana-mana tulisan saya yang terkurang, saya memohon banyak-banyak maaf dan akan berusaha untuk memperbaikinya lagi. Mana-mana perkongsian yang tuan/puan rasa baik, saya izinkan untuk tuan/puan mempraktiskannya. Cuma pesan saya ialah, sebelum tuan/puan ingin praktis apa yang saya kongsi, tolong 'elaborate' dan 'modofied' lagi maklumat-maklumat tersebut agar ianya sesuai dengan situasi yang tuan/puan hadapi.

Sekian untuk kali ini.

Wassalam

Empat Cabaran Menjalankan Perniagaan Online

Menjalankan   perniagaan secara atas talian adalah mudah. Syarat pertamanya ialah anda perlu mempunyai produk atau perkhidmatan untu...